Пет пъти вдигна на крака публиката една от най-обичаните български певици, Тони Димитрова. Това бе нейният концерт „Обич“, който се състоя в зала 1 на НДК и привлече хиляди почитатели. Със сърдечността си и неповторимия си глас, Тони успя да зарадва и разчувства феновете си.

От самото начало Тони показа благодарността си към публиката, като изрази желанието си да изкаже благодарност на всички присъстващи. „Мисля, че сега е моментът да благодаря, защото като гледам залата, виждам поне 4000 причини да го направя“. С тези искрени думи Тони откри концерта си и създаде неповторима атмосфера.

През цялото време на концерта Тони изпълни много от своите хитове, които вече са станали класики за българската поп музика, както и представи най-новите си песни. Нейното изпълнение бе изпълнено с емоции и енергия, които успяха да пренесат публиката в магически свят на музиката.

Едно от най-запомнящите се моменти от концерта бе, когато Тони изпълни своята песен „Октомври“ и я посвети на поп певицата Мими Иванова. Тази песен бе специална за Димитрова, тъй като Мими Иванова бе изпратила писмо до нея, в което изразила своето възхищение към песента. Тони изрази своята благодарност и каза, че ще пази това писмо завинаги. Тя определи Мими Иванова като един от своите учители, които не знаят колко важни са в нейната животна пътека.

В продължение на концерта Развигор Попов, Мими Иванова и композиторът Хайгашод Агасян изненадаха Тони с букет цветя. В отговор на това жест, тя слезе от сцената и изпя песента „Понякога“ на Хайгашод Агасян, който е автор на много от песните й.

Специални гости на концерта бяха и други известни изпълнители. Сред тях бяха Братя Аргирови, Веселин Маринов, с когото Тони има едно култово дуетно парче „Отново влюбени“, Ева Найденова и Милица Божинова от „Фамилия Тоника“, Стефан Илчев, Дани Милев, Мария Мутафчиева и триото „Дежа вю“.

Сред феновете на Тони, които заемаха предните редове в залата, се откриваха и известни личности като Йорданка Христова, Виктор Калев, Албена Михова, Георги Любенов, дуетът Ритон, Тодор Манолев и Драгомир Драганов. Заедно с Тони, Ева Найденова и Милица Божинова те изпълниха песента „Време е за чаша вино“.
Концертът приключи с емоционално изпълнение на песента „Любов в бъдеще време“. Публиката отново се изправи на крака и изрази своята обич и възхищение към Тони, като я моли да изпълни още една песен. Въпреки това, след второто „Благодаря ви, време е да кажа чао“, феновете се завърнаха на местата си, докато разбираха, че това бе краят на една незабравима вечер.

Концертът на Тони Димитрова бе изпълнен с много емоции, специални моменти и незабравими изпълнения. Той потвърди позицията на певицата като една от водещите изпълнителки в България и остави феновете й с желание за още.

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook