Списъкът с гостите на кралската сватба на принц Хюсеин и Раджуа ал Сaиф беше частично разкрит предварително. Впечатление направиха имената на няколко кралски особи от Европа, както и на Първата дама на САЩ, Джил Байдън. Няколко часа преди събитието стана ясно, че принцът и принцесата на Уелс, Уилям и Кейт, също ще присъстват.

Двойката беше забелязана в лобито на петзвезден хотел в йорданската столица вечерта преди сватбата и на първи юни бяха присъства на всички етапи от сватбения ден. Въпреки това, Уилям и Кейт не бяха единствените представители на британския кралски двор. Те бяха придружени от принцеса Беатрис и съпругът й Едоардо Моци.

Разбира се, от тази четворка най-много впечатление направи принцеса Кейт. Позната си с безупречния си стил, тя отново се нареди сред най-красивите и изискани дами на великолепната сватба. Тя заблестя още повече от кралица Рания – буквално.

За официалния прием след венчавката, Кейт Мидълтън заложи на елегантна рокля на британския дизайнер Джени Пакам. Моделът, наречен „Джорджия“, имаше дълги ръкави и разкроена долна част. Тъмен цвят бе комбиниран с хиляди малки, блестящи елементи по цялата дължина на роклята, както и с по-бляскав колан, подчертаващ тънката талия на принцеса Кейт.

Но този блясък й беше недостатъчен, защото завърши визията си с диамантени обеци и една от любимите си тиари – тази на кралица Мери, която е наследила от колекцията на Елизабет Втора.
Освен това, Мидълтън носеше два отличителни символа – синя лента с голям кръст, символ на Кралския викториански орден, както и жълта панделка с портрета на покойната кралица, която е символ на Ордена на кралското семейство, съобщава изданието People.

Няколко часа преди това, принцеса Кейт се появи в двореца Захран с друга рокля, избирайки отново нежната розова гама, с дълги, плисирани ръкави и красиви бродерии. Този тоалет беше дело на дизайнера Ели Сааб, когото булката избра да създаде роклята й. Дали това бе случайност или не, можем само да предположим, но със сигурност двете визии на принцеса Кейт вече се нареждат сред най-запомнящите се, които сме виждали от нея.

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook