Водещата актриса Дженифър Анистън, известна с красотата и енергията си, не пропуска възможност да споделя своите тренировъчни и жизнени опити с феновете си. В интервю за списание „InStyle“, тя разкри, че е преживяла някои предизвикателства в своя фитнес режим, които я научиха на важни уроци.

Анистън споделя, че е била наранена вследствие на интензивна тренировка в залата. По думите й, когато се подготвяше за тренировка с определена продължителност, тя била настроена да изпълни 45 минути кардио, в противен случай не считала тренировката си за продуктивна. Това вярване, което я мотивирало в продължение на дълъг период от време, в крайна сметка й причинило претоварване и нараняване.

След проваления опит с интензивните тренировки във фитнес зала, Дженифър Анистън решила да промени своя режим и да тренира в домашни условия. Тя запазила същият ритъм, който е имала в залата, но се уверила, че не трябва да претоварва тялото си. За актрисата ползите от здравословния начин на живот са множество, а тя споделя, че е видяла промени дори и при свои приятели, които са прилагали подобен подход. Една от най-впечатляващите трансформации, които е забелязала, е свързана с енергията и тонуса на тялото.

Докато е подчертавала важността на правилното натоварване на тялото по време на тренировките, Анистън споделя и своите предпочитания в спортните занимания. Тя разкрива, че в миналото е изпробвала кросфит и бокс, но с времето осъзнала, че те може да бъдат прекалено агресивни за нея. Сега предпочита тренировките с компанията на приятели, които й подсказват какво да прави и я мотивират. Ако тренира сама, актрисата се наслаждава на музиката на изпълнители като Lizzo, Риана и хип-хоп от 90-те години.

Въпреки трудностите, с които се е сблъсквала, Дженифър Анистън продължава да бъде предана на тренировките си. Тя не прави компромиси, дори и когато е на работен ангажимент, като взема със себе си осемкилограмови тежести в хотелната стая. Въпреки стриктната си дисциплина в тренировъчния си режим, актрисата си позволява някои изключения в хранителния режим. Тя признава, че обича пържената храна, сандвичи и паста, макар и да се стреми към умереност и баланс.

Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook