Миро е изключителен български изпълнител, притежаващ най-емоционалния вокал на музикалната сцена у нас. Той е създател на някои от най-вълнуващите и любими мелодии и текстове, които са му спечелили заслужено място на върха. След премиерата на сборния си албум с хитове, озаглавен „46“, Миро е готов да представи и видеото към най-новото си парче „Отначало“.

„Отначало“ е единственото ново парче в траклиста на студийната му колекция „46“, която бе представена в края на април с разпродаден концерт в „Pirotska 5 Event Center“. За създаването на музиката и текста на песента Миро е работил съвместно с фънк формацията SoulBmoll, Крум Георгиев и Иван Иванов.

През август Миро ще тръгне на национално турне, озаглавено „Best Of“, което ще събере най-големите му хитове от последните 23 години. Музикалната програма ще обиколи шест града, като първата спирка ще бъде в Созопол на 11 август. След това турнето ще продължи в Бургас на 2 септември, Стара Загора на 7 септември, Варна на 14 септември, Плевен на 16 септември и завършва в София на 11 октомври в зала 1 на НДК.

Феновете на Миро ще имат удоволствието да чуят на живо някои от най-известните му песни като „Някога преди“, „Губя контрол, когато“, „Август е септември“, „Убиваме с любов“, „Гълъбо“ и други. Освен това, той ще подготви изненади за своите почитатели, като във всеки град ще има специално участие на различни гост-изпълнители.

Миро е готов да завладее сърцата на публиката със своите незабравими изпълнения и да създаде вълнуващи моменти по време на концертите си. Неговия изключителен талант е гаранция, че всяко изживяване с него ще бъде незабравимо.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook