Феноменалната Михаела Филева разкрива още от неизчерпаемия си талант в новия си трак „По навик“. Песента беше представена премиерно на бляскавата церемония за връчване на наградите на БГ Радио и още тогава колеги, журналисти и фенове предсказаха, че ще се превърне в хит. Мелодията и рътъмът на „По навик“ влизат под кожата още при първото слушане, а заедно с чувственото вокално изпълнение и зашеметяващите танцови хореографии, в които красивата Михаела има водеща роля, проектът получават оценка Отличен 6.

Видеото към „По навик“ се появява спонтанно веднага след излъчването на наградите на БГ Радио по телевизията. Екипът на Михаела единодушно решава да отмени предварително планираните снимки в студио, защото емоцията и безкомпромисното представяне на певицата и танцьорите на уникалната сцена в зала „Колодрум“ (Пловдив), не могат да се повторят. Хореографията е на Радостина Точева, а стайлингътна Иван Цуцуманов.

Песента „По навик“ е един от тринайсетте трака написани от международен екип на songwriting camp, организиран от лейбъла Монте Мюзик в края на април тази години. Целта на творческия лагер, в който участват автори от Швеция, Румъния, Латвия и България, е да създаде песни за новия албум на Михаела Филева, планиран да излезе на 20 октомври 2023 година. Към момента от Монте не издават повече подробности за процеса на работа по време на лагера, но споделят, че всички създадени произведения са с огромен хитов потенциал. Търпение трябва да запазим до септември, когато в седем поредни епизода, разпространени в социалните мрежи, ще се запознаем как са създадени песните от предстоящия пети албум на Михаела Филева.

За написването на песента „По навик“ към Михаела се присъединяватМикаела Стридбек от Швеция и румънския продуцент Раду Първолеску. Талантливата ни певица е автор на текста на български. Тя участва и в създаването на голяма част от песните от предстоящияалбум.

През това лято можем да срещнем Михаела на концерти на откритите клубни сцени в страната, а на 20 октомври й предстои концерт-премиера на новия албум в клуб „Пиротска 5“.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook