Преди ден, известната българска актриса Мария Бакалова, която стана световноизвестна с участието си във филма „Борат“, изненадващо сподели със своите четиристотин хиляди последователи в социалните мрежи детайли за своето собствено празненство, което се състоя малко след нейното посещение на филмов комплекс в Лос Анджелис. Актрисата, която в момента пребивава в САЩ, сподели видеоклип, заснет от нейния партньор Валери Григоров-младши, който е популярен у нас с участието си в предаването „Игри на волята“. В клипа се вижда как двамата излизат от своя дом и се отправят към мястото на тържеството.

Това специално събитие в чест на рождението на Мария Бакалова се организира в типично американски стил и се провежда край открития плувен басейн в двора на къща, която вероятно принадлежи на приятели на двойката от Лос Анджелис. За тази специална вечер Бакалова избира къса дантелена рокля със свободна кройка, която комбинира с дълъг кожен елек с широки ревери. Празненството започва с поздрави и тостове от приятелите, които ги посрещат на мястото. С настъпването на вечерта забавлението се премества в басейна, където рожденичката прекарва времето си в обятията на своя възлюбен, докато двамата се наслаждават на водните атракции.

Според разказа на Мария Бакалова, тя и Валери Григоров-младши се запознават на снимачната площадка на екшън филма „Мръсни ангели“, който се снима в град Солун, Гърция. Мария е актриса във филма, докато Валери е каскадьор. Връзката между тях става явна на 14-ти февруари, когато Мария споделя в социалните мрежи снимка, на която държи букет от червени рози, а отбелязва Валери като сина на олимпийската шампионка по стрелба Мария Гроздева. След това, тя публикува още една снимка, на която двамата са облечени в зимна екипировка и позират заедно, като деликатно се държат за ръце. Въпреки говорите за раздяла, тъй като Мария трябваше да се върне в САЩ, където я очакваха нови проекти, Валери я последва и сега двамата живеят заедно в Страната на неограничените възможности, както я наричат.

Празненството на Мария Бакалова в Лос Анджелис бе вълнуващо и запомнящо се събитие, което ни дава представа за нейния личен живот зад кулисите на световната сцена. Засега няма информация за предстоящи проекти на актрисата, но нейната кариера продължава да се развива и със сигурност можем да очакваме още вълнуващи постижения от нея.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook