Певицата се отдава на почивка и излъчва сексапил, въпреки че е бъдеща майка. На снимките не е ясно къде точно се намира, но вниманието бързо бива привлечено от ексцентричния лилав бански костюм, който носи.
Освен това певицата от „Мюзик Айдъл“ споделя пред последователите си трепетите и вълненията, свързани с предстоящото събитие – раждането на детето. „Вече съм в 36-та седмица и няма да ви лъжа, че в мен се наслагват различни мисли и напрежение. Вълнувам се, щастлива съм и в същото време малко се страхувам от неизвестното“, признава Маги. „Като всяка бременна жена и аз имам своите недостатъци и проблеми, като например появата на спукани капиляри, но се опитвам да не им обръщам много внимание. Концентрирам се върху хубавите неща, които ми носи това ‘пътуване’.“

„Всяка бременност е толкова индивидуална, че не можем да сравняваме една с друга. Днес съм щастлива, че успях да стигна до морето и да се заредя преди големия ден… а този голям ден може да настъпи по всяко време“, споделя Маги с усмивка.
Животът на бъдещата майка не спира, докато чака пристигането на своето дете. Тя се радва на почивка на морето и продължава да изглежда стилно и впечатляващо. Със своята увереност и позитивно настроение, Маги доказва, че бременността не ограничава нейната сексапилна изява и личност.

Неизвестността, която предстои, е част от преживяването на всяка бременна жена. Въпреки това, Маги се радва на всеки момент от това невероятно „пътуване“ и е благодарна за всички хубави неща, които идват с него.

С блясък в очите и усмивка на лицето, тя се готви да посрещне новото предизвикателство в живота си – да стане майка. Със своята пълна от любов и енергия душа, тя вече е готова да се справи с всичко, което идва по пътя й.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook