Почитателите на култовия сериал от 90-те бяха приятно изненадани днес, след като електронното издание на списание „Variety“ разкри, че актрисата Ким Катрал отново ще изпълни ролята на Саманта Джоунс във втория сезон на „И просто ей така“. Новината бързо разпространи на привържениците на сериала, които бяха вдъхновени от романа на Кандис Бушел. Въпреки радостта обаче, стана ясно, че присъствието на Ким Катрал ще бъде ограничено и тя няма да бъде сред постоянните герои в новите епизоди.

Източници от медията разкриха, че актрисата ще се появи само в една сцена на поредицата, която вече е била заснета през март тази година. Тя не е работила пряко с останалите членове на актьорския състав, включително и Сара Джесика Паркър, с която е имала пререкания в миналото. Според информацията, сцената е била заснета на паркинг в Ню Йорк, където героинята й, която е преместила се по сценарий в Лондон, провежда разговор по телефона с Кари, докато седи в своя личен автомобил. Участието на Ким Катрал било поддържано в строга тайна, дори името й да не е било включено в графика за снимачния ден.

Информацията, въпреки закъснението си, намери своя път към пресата и даде повод на CNN да се свърже с представител от HBO Max, който потвърди, че Ким Катрал наистина се съгласила да се присъедини към екипа за много кратко време.

Това е безспорно сериозен обрат в събитията, особено като се има предвид, че преди две години, след премиерата на възкръсналия сериал, самата Ким Катрал даде интервю за „Variety“, в което заяви, че никой не я поканил да се завърне като разкрепостена пиар специалистка и че, дори ако беше получила такова предложение, тя щеше да го откаже.

Със завръщането на Ким Катрал в ролята на Саманта Джоунс, вторият сезон на „И просто ей така“ обещава да бъде още по-забавен и напрегнат за феновете на сериала. Въпреки че участието й ще е ограничено, сцената с нея ще предизвика голям интерес и предвкус към предстоящите епизоди.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook