Златното момиче Катрин Тасева стана майка за първи път на 8-ми юни, когато се роди малкият Николай. Раждането се състоя в 8:15 часа под ръководството на д-р Даниел Ставрев, а със съдействието на анестезиолога д-р Драгостин Кренчев, неонатолога д-р Зорница Василева и ак. Таня Аргирова. Бебето се роди с тегло от 3 870 грама и ръст от 54 сантиметра.

През цялата бременност, Тасева преживя леко напрежение. През първите три месеца бившата гимнастичка изпитваше някои от неприятните симптоми, свързани с началото на бременността, но скоро тези неприятности отстъпиха на насладата от новия живот, който се развиваше в нея.

Самата Катрин разбра за бременността си през октомври, докато се намираше на летището, на път за Финландия. Тестът, който потвърди щастливата новина, се превърна в подарък за бъдещия баща – Станислав Сивков. След този момент, няколко седмици по-късно, подаръкът от Станислав към Катрин беше предложението за брак, което се състоя пред коледната елха на площада в Пловдив. Станислав се преклони на колян пред десетки свои приятели, облечени като Дядо Коледа, които държаха транспарант с надпис: „Ще се омъжиш ли за мен?“.

Катрин планира да се завърне към своята работа веднага след като се възстанови от раждането. След като постигна множество победи в своята спортна кариера, талантливата гимнастичка се е насочила към още една емоционална промяна в живота си и не планира да отлага дълго появата на следващото бебе.

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook