Камелия Андонова от София спечели сърцето на един от най-желаните ергени в България – Димитър Рачков. Според техните близки, двамата вече са влюбени и са официално двойка.

Тази информация стана явност, след като през изминалия уикенд Камелия и водещият на „Като две капки вода“ се наслаждаваха на романтични моменти в „Хасиенда бийч“ в черноморското селище Лозенец. Там те разменяха нежности, целувки и прегръдки, които говорят за силните им чувства един към друг.

35-годишната Камелия е красива млада жена, която прекарва летните месеци в Лозенец вече от няколко години. По професия е сладкар и през миналата година откри собствена сладкарница в центъра на „Лозенец“, където предлага свои уникални сладки изкушения. Тя разполага и със собствен сладкарски цех в София.
Димитър Рачков и Камелия се познават от предаването „Като две капки вода“, където тя се занимаваше със стайлинга през последния сезон. Но Камелия е позната и на зрителите на Нова тв от участието си в „Сладкото състезание – Bake off“ през 2016 година, когато тя все още работеше в банка.

В свободното си време Камелия се занимава с бокс и прави кросове на морето всеки ден. Тя е енергична и активна жена, която се грижи за своето здраве и фитнес форма.

Приятелите на Димитър Рачков са много радостни за него, че най-сетне е намерил подходящата жена за него. Те казват, че Камелия е идеалната партньорка за Митко – съчетава красота, умения и това, което той винаги е искал – жена, която готви и прави сладкиши като неговата майка. Всичко това го прави щастлив и позитивен.

За Димитър Рачков „Хасиенда бийч“ в Лозенец е мястото, където той често отсяда още от времето, когато беше двойка с Мария Игнатова. Това е едно от най-престижните места на Черноморието, където се провеждат не само партита с най-известните диджеи, но и културни събития, като актьори представят свои книги и се организират изложби.

През лятото Димитър Рачков ще си почива и най-вероятно ще остане на Черноморието поне още седмица. Единствените му ангажименти през това време са предстоящите изяви с предаването „Забраненото шоу на Рачков“ през август, които ще продължат до 12 септември, малко преди неговия рожден ден на 18 септември.

Всички желаем на Димитър Рачков и Камелия Андонова да бъдат щастливи и да намират радост в любовта си.

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook