Кортни Кардашиян разкри бременността си по необичаен начин на концерт на Blink-182, изненадвайки своя любим Травис Баркър. Известната реалити звезда застана пред тълпата във ВИП зоната по време на разгара на шоуто и вдигна плакат с надпис: „Травис, бременна съм“. Това неочаквано обявление донесе радост и изненада на публиката, която с нетърпение го прие.

Когато Травис забеляза плаката, той прекрати изпълнението си за миг и се спусна от сцената, за да прегърне и целуне силно своята съпруга. Аплодисментите и възгласите на феновете се присъединиха към тяхната радостна обятие. Кортни не пропусна да сподели този специален момент и в социалните мрежи, като публикува видео от изненадващата анонсирана на бременността си.

Вspiratmeste получи вдъхновение за идеята си от песента „All The Small Things“ на групата Blink-182, където предишна фенка държи жълт плакат със същия надпис: „Травис, бременна съм!“ Това специално послание бе олицетворено от Кортни по време на концерта, като тя показа своето състояние на Травис и пред огромната публика.

След анонсирането на бременността си, Кортни сподели и снимка зад кулисите, която показа как подготвя изненадата за своя съпруг. Тя демонстрира връзката и любовта между двамата, които през май миналата година отпразнуваха сватбата си в Портофино. След това те официално сключиха брак в по-скромен и интимен семеен кръг в Санта Барбара.

И двете звезди, Кортни и Травис, вече имат деца от предишни връзки. Кортни е майка на двама сина и една дъщеря от предишния си партньор Скот Дисик, докато Травис е баща на две дъщери, като по-голямата е от предишната му съпруга Шана Моаклер, а другата е доведена.

Това щастливо събитие в живота на Кортни Кардашиян и Травис Баркър породи вълна от положителни коментари и пожелания от страна на техните фенове и последователи в социалните мрежи. Изненадващият начин, по който бременността бе обявена, придаде на този специален момент още по-голяма значимост и емоционалност.
Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook