Алейна, осиновеното дете на Еминем и Ким Матърс, носи в себе си дълбокия отпечатък на двама от най-известните и влиятелни личности в света на музиката. Въпреки че тя е осиновена, свързващите я връзки със семейството на своите биологични родители са изключително силни.

Алейна е родена като близначка на Доун, сестрата на Ким Матърс, но тъжната изгуба на Доун през 2016 г. поражда неизгасваща скръб в семейството. Еминем винаги е бил отворен относно любовта и грижите си към Алейна и нейното присъствие в живота му.

В интервю за списание „Rolling Stone“ през 2004 г., рапърът споделя, че племенницата му е била част от живота му още от раждането си. Той е изразил своята привързаност към нея не само чрез думи, но и чрез музиката си, като я споменава в някои от текстовете на своите песни, където я нарича Лейни.
През декември 2021 г., 30-годишната Алейна и нейният дългогодишен приятел Мат Мьолер обявиха своя годеж. Радостната новина беше споделена от двойката в Instagram, където Алейна написа: „Да стотици пъти! Обичам те!“.

И от последния пост в Instagram на Хейли Джейд разбираме, че Алейна и Мат са взели следващата голяма стъпка във връзката си и са се оженили. Сватбата им се състоя на 9 юни 2023 г. в Детройт, Мичиган, петък. На щастливото събитие присъстваха роднини и приятели на двойката, а Хейли Джейд бе избрана да бъде шаферка на сватбата.

Алейна сподели поредица от снимки от сватбения си ден в Instagram. Сред тях бе и снимка на нейната булчинска рокля, създадена от дизайнерката Katerina Bocci. В описанието на снимката Алейна написа: „9 юни 2023 г. – просто един от най-добрите дни в живота ми. В този живот и в следващия, моята душа винаги ще търси твоята.“

От кадрите, които сподели, струва се, че Алейна и Мат са изпълнени с щастие. Те се прегръщат и целуват, показвайки с гордост своите сватбени халки.

За Алейна, това е още една стъпка в живота й, който се изгражда в сянката на известните си биологични родители. Нейната сватба е празник на любовта и отражение на новия етап, в който влиза с Мат, като семейна двойка.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook