Плеймейтката Златка Райкова и бившият тенисист Карен Хачатрян вече са станали родители на момченце, като заради избора на името на наследника им, малко разбудиха любопитството на своите последователи. Новороденият се казва Карен, точно като баща си.

Златка обяви, че е бременна в началото на миналата година, като не скри желанието си да стане майка за втори път. Тя публикува гола си снимка на брега на Малдивите, която направи впечатление в социалните мрежи и за която получи множество положителни коментари от последователите си.

Преди да се запознае с Карен, Златка имаше дъщеричка от предишната си връзка с бившия футболен национал Благой Георгиев. Първородната им дъщеря бе кръстена на името на бащата на Благой – Благойчо. Това е българска традиция, която се спазва от години и е важна за мнозина.

Въпреки това, този път, Златка и Карен решиха да не спазват традицията за избор на име, свързано с роднини или близки хора. Те избраха името Карен заради това, че бащата му е много добър човек и заслужава да му бъде дадено това име.

След раждането на сина си, Златка и Карен получиха множество поздравления от своите приятели и фенове в социалните мрежи. Мнозина им пожелаха здраве, щастие и много любов в новото им семейство.
През октомври миналата година, Златка и Карен се сгодиха на гръцкия остров Миконос, където отбелязаха началото на нов етап от живота си заедно. Сега, с раждането на сина си, те ще продължат да изграждат своето семейство и да създават много красиви спомени заедно.

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook