Щастливата двойка от шоуто „Един за друг“ Вики и Явор направи голямата крачка в живота си, като сключиха граждански брак. Виктория, известна със своята любов към адреналина, се появи в изключително красива булчинска рокля, а нейният партньор Явор бе облечен в син костюм с розова папионка.

В изказването на младоженците става ясно, че изборът на дата за това събитие не е случаен. „Това е специален ден за нас! На 10-годишнината от началото на нашата връзка, решихме да сключим граждански брак и официално станахме семейство Зайн. Пожелаваме си живот, изпълнен с усмивки, прекрасни моменти и силна любов. Нека бъдем здрави и нека винаги бъдем заобиколени от позитивни и истински приятели.“

Влюбената двойка реши да ограничи церемонията само в обредната зала, като се отказа от големи сватбени тържества. Близките до тях това го описват като израз на икономичност, тъй като не било необходимо да се харчат големи суми за луксозно събитие. „Явор е доста прагматичен. Това вероятно е причината да няма пищно сватбено тържество, което обикновено се очаква от звездната двойка,“ коментираха иронично хората от техния кръг.

На церемонията, която се състоя в тесен семеен кръг, присъстваха и танцьорът Атанас Месечков и съпругата му Кремена, които очевидно са сред най-близките приятели на Вики и Явор. Месечков изрази своите топли пожелания към младоженците на английски: „Нека вашата любовна история бъде изпълнена с безкрайна радост, смях и множество красиви спомени, докато се отправяте заедно в това невероятно пътуване. Нека сърцата ви винаги бият като едно, душите ви винаги танцуват в хармония, а вашата любов да става все по-силна с всеки изминал ден. Пожелавам ви цял живот, изпълнен с любов, щастие и скъпи моменти, докато казвате „Да“. Честито на вашия сватбен ден и нека бъдещето ви бъде изпълнено с любов и блаженство.“

Вики и Явор са пример за влюбената двойка, която избра да се събере в света на брака по свой собствен начин, с фокус върху връзката и любовта им. Желаем им щастие и благополучие в новият етап на тяхното семейно пътуване.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook