„София вкъщи“ – новият български сериал, който скоро ще зарадва зрителите. Ще представи нашата държава от една необичайна гледна точка – през очите на млади брокери в компания за търговия с недвижими имоти.
Сериалът ще бъде изпълнен с интересни и комплексни персонажи, които ще се борят със сложни професионални и лични дилеми. Героите ще бъдат изправени пред нови и неочаквани предизвикателства, когато основателят и собственик на компанията внезапно почива, а двамата му най-доверени служители – Даниел и Никола – трябва да поемат ръководството на бизнеса.

Но нещата стават още по-интересни, когато се появява София – незаконната дъщеря на починалия баща, която има право на половината от бизнеса му. Героите ще трябва да намерят начин да се справят с това ново положение и да продължат да водят компанията успешно.

В ролята на София ще видим младата и талантлива актриса Владинелла Кацарска, която ще ни представи героиня, която привлича вниманието си със своя чар и лудост. Изпълнена с морален компас, тя все пак не е безгрешна и ще се колебае и греши като всеки млад човек.

В ролята на Даниел ще видим актьорът Иван Тодоров, който ще играе финансовия директор на компанията. Никола Парашкевов ще се превърне в оперативния директор – Никола. Заедно те ще се борят да запазят бизнеса и да се справят със сложните предизвикателства.

Очаква се да бъде хит на сезона и да започне нова ера в българската телевизия, като привлича вниманието на младите зрители със своята динамичност и свежест. „София вкъщи“ е поредицата, която ще запази зрителите пред екрана и ще ги направи да се усмихват и съчувстват на героите, докато се запознават с техните истории и приключения.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook