Прея издаде новата си песен „Диамант“ на 28-и април, която е първият сингъл от предстоящия й трети студиен албум. Изпълнителката отново залага на музикалните елементи и препратки към африканската култура, която е неразделна част от идентичността й. Създаването на аранжимента е дело на Денис Попстоев, който работи заедно с Прея върху музиката.

В текста на песента „Диамант“, Прея разказва биографично за живота си до момента. В официалното видео към песента, заснето на няколко локации, включително и Люлин, където Прея е израснала, режисьор е Жоро Пеев. Това не е първият път, в който двамата сътрудничат, тъй като Пеев е работил с популярни български изпълнители като Рут Колева, Миро, Дара и други.

Прея ще продължи да развива симбиозата между българското и африканското звучене в предстоящия си трети албум, който ще миксира и експериментира с различни музикални стилове. Това е начинът на Прея да продължи да расте като изпълнител и да показва своето разнообразие и творчески потенциал.
Прея е млада изпълнителка, която има голям успех в България. Със своите музикални постижения и иновативен стил, тя продължава да привлича нови почитатели и да се утвърждава като една от най-талантливите изпълнителки на новото поколение в България.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook