Преди коронацията на крал Чарлз Трети, известни красавици споделиха някои малко известни факти за 74-годишния монарх в интервю за британския списание „Vogue“ тази събота. Наоми Кембъл, Черната пантера на подиума, го описва като отзивчив и очарователен, добавяйки, че кралят е страстно посветен на това, което се случва в Африка. „Адмирирам хората, когато стават и предприемат действия – отиват на места и виждат със собствените си очи. Това е, което той направи“, казва тя. Джоан Колинс се съгласява с определението на Наоми, че кралят е очарователен и добавя, че има прекрасен глас и интересно чувство за хумор – казва смешни неща със сериозен тон.

Лейди Ан Гленконър, която беше придворна дама на принцеса Маргарет в продължение на три десетилетия, споделя, че когато Чарлз бил малко момче и отсядал в Холкъм, тя го учила на керамика и заедно са творили предмети. „Майка ми го научи да шофира, а баща ми го научи как да лови змиорки“, казва тя. „Когато родителите ми отидоха да ги готвят, винаги ще си спомням, как Чарлз каза, че се ужасява, защото змиорката започна да изскача от тигана. Но тъй като е толкова учтив, той реши, че трябва да хапне малко, защото баща ми беше мил с него“.

Дизайнерката Стела Маккартни похвали нежната страна на крал Чарлз, която е много ценна и рядка за мъж в неговото положение. „Много се възхищавах на кралицата и не мисля, че крал Чарлз ще я разочарова“, каза тя.

Независимо от това, как ще бъде управлението на крал Чарлз, неговата наследница принцеса Уилям и младият й син принц Джордж се възприемат като надеждна бъдеще на монархията. Принцеса Уилям и принц Хари са допринесли значително за промените в образа на кралското семейство, като въведоха по-модерни практики и подходи. Очаква се тези тенденции да продължат и да се развиват под управлението на крал Чарлз.

Също така, младият принц Джордж се възприема като символ на надеждата за бъдещето на монархията и има голям потенциал да бъде един от най-обичаните членове на кралското семейство в бъдеще.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook