Light Оf Тhe Sun -новата песен на Поли Хубавенска, излиза точно на 11-о число, сякаш за да затвърди двойно силата на единиците. Символиката на месец май като времето на ново начало, светлина и надежда е вплетена не само в заглавието Light Оf Тhe Sun, но и в идеята на целия проект.

„Дълго работих над тази песен-споделя Поли. -Неслучайно изчаках с дебюта ѝ, защото исках този самостоятелен проект да е перфектен. След многото тъмни моменти, които преживяхме, песента ми е послание да погледнем от светлата страна на нещата, да съберем сила и енергия и всеки да започне да прави онова, за което мечтае.“

Като артист, чийто глас е познат от съвместните проекти съссветовноизвестни диджеи, между които и големият Армин ван Бюрен, към песента веднага проявяват интерес международни музикални компании. Поли разглежда много внимателно предложенията, но финалното решение е да се продуцира сама. Екипът ѝ също е прецизно подбран.

В Light Оf Тhe SunПоли Хубавенска работи с майстора на финия музикален изказ Явор Русинов. Като един от създателите на Bulgaro и част от екипа на YAKU-етно проекта на Курт Хауенщайн (SUPERMAX), Русинов вибрира на една творческа вълна с изпълнителката. Композиторът предлага музикалната идея, а Поли веднага усеща потенциала и посоката, по която трябва да се развие. „Благодаря на Явор за енергията, търпението и целия творчески опит, който вложи. Той работи много, докато всичко стане перфектно.“

Light Оf ТheSunе песен на български и английски език, като в нея са преплетени и родните фолклорни мотиви-запазената марка на Поли. Изпълнителката неведнъж е получавала съобщения от свои чуждестранни фенове с молба да преведе дадена народна песен, за да усетят истинското ѝпослание. С Light of the Sunетноритъмът се изкачва стъпало нагоре, където и чуждестранната публика може да разбере посланията.

Аудиото е следвано от видео, а за визията няма нужда от превод-тя е зрелищна и уникална. Екипът е повече от интересен-в него всеки има повече от една роля. Режисьорът Александър Моллов предлага живописната локация на морския бряг. Популярният от тв екрана коафьор Калин Велинов се грижи за прическата на Поли и улавя всеки слънчев лъч в косите ѝ, а уникалните костюми във видеото са дело наталантливата дизайнеркаНикка-която е и танцьор в проекта. Нейната сестра-Веселина Атанасова, също танцува в кадрите, но е и „виновник“ за пищния артистичен грим. Всички работят вдъхновени от идеята и посланието на Light Оf ТheSun-един проект, който преодолява граници и дава път на мечтите.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook