Kelly Clarkson сподели най-новият си сингъл „favorite kind of high“ от десетия си дългоочакван студиен албум „chemistry“. Албумът ще излезе на 23 юни и вече е наличен за предварителна поръчка чрез Atlantic Records/Орфей Мюзик. „favorite kind of high“ бе представен със специално видео на живо от шоуто на Clarkson, организирано миналия месец в Belasco Theatre в Лос Анджелис. Видеото бе режисирано и продуцирано от Weiss Eubanks и Jonny Mars.

Сингълът „favorite kind of high“ следва двата предишни сингъла „mine“ и „me“, които бяха издадени миналия месец. Тези две песни бяха характеризирани от The New York Times като имащи „задълбочено чувство и безупречност с извисяващи се вокали“. Текстовете на тези песни са особено сложни и са резултат от тригодишната работа по проекта.

„favorite kind of high“, който е съавторство и продуциран от Jesse Shatkin, придава освежаваща и оживена енергия на колекцията от 14 песни, съдържащи се в албума „chemistry“.

Преди официалното издаване на „chemistry“, Kelly Clarkson ще представи албума на специално събитие в Лас Вегас, наречено „chemistry… една интимна вечер с Kelly Clarkson“. Събитието ще се състои на 28 юли 2023 г. в Bakkt Theatre в Planet Hollywood Resort & Casino. Шоуто ще предложи ексклузивно проектирана сцена и ще потопи феновете в интимно музикално изживяване, включващо най-добрите хитове от двадесетгодишния каталог на Clarkson.

Освен това, Kelly Clarkson ще бъде част от концертната серия „Summer Concert Series“ на TODAY Show 2023, която ще бъде излъчена по NBC през лятото.

Албумът „chemistry“ се очаква с нетърпение от феновете и музикалната общност, като се надяват да се насладят на новият материал, представен от Kelly Clarkson. С дългогодишния си опит и успешна кариера, Clarkson се е утвърдила като световна суперзвезда и носителка на GRAMMY награди. Нейната изключителна вокална изпълнителност и талант в писането на песни гарантират, че „chemistry“ ще предложи разнообразие от звучене и музикални стилове.

Със заглавията „mine“, „me“ и „favorite kind of high“, албумът вече демонстрира разнообразието от песни, които ще ни очакват. Текстовете се отличават със своите задълбочено изразени емоции и съчувствие, което е характерно за творчеството на Kelly Clarkson. Тя успява да прехвърли своите лични и житейски изживявания в проникновени песни, които засягат слушателите и ги вълнуват.

Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook