„И след съня“ е първата песен на Дичо за 2023 г. и последната избрана, за да влезе в лимитираната хит селекция къмпредстоящия му албум.
Песента е всичко, което очакваме от певеца с кадифен глас: изпълнена с мелодия, със силен текст, завладяващо видео и виртуозно изпълнение.

„Всъщност това не е песен, която направих на един дъх. Напротив.-споделя Дичо- „И след съня“ изиска много време и внимание, защото целиятѝvibeе посветен на нещо изключително важно. Пее се за онази чувствена необходимост да доказваш на любимата жена-всеки един момент, всяка една минута- че я обичаш, че е точната, че единствената…че е повече от морето, вълните, небето…“

Дичо създава музиката, а за въздействащия текст и аранжиментаго подкрепятЖана Живкова и Иван Йорданов-Чери.

Посланието на „И след съня“ впечатлява една от най-красивите танцувални двойки в България-държавните шампиони по латино-американски танци Васил Павлов и Таня Балтова(КСТ „Бургас75“) и те се включват като главни герои във видеото. Под режисурата на Радостин Събев-Шошо, в изящен ритъм танцьорите разказватисторията на една бурна любов. Музика, текст и визия показват как акоедни чувства са достатъчно истински, отново ще се изградятот счупените парчета любов.

Със сигурното хит начало за сезона Дичо прави анонс към още по-силни музикални събития, планувани до края на годината. Изпълнителят събира едни от любимите си песни, за да ги подреди в лимитирана селекция към нов албум. На 30-ти ноември, точно в навечерието на рождения си ден, феновете може да очакват промоцията на албума, както и грандиозен юбилеен концерт на Дичо.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook