Disney обяви, че продължението на култовия филм „Шантав петък“ е на път да се осъществи, като Линдзи Лоън и Джейми Лий Къртис ще се завърнат в ролите си от класиката от 2003 година. След почти 20 години от първата размяна на телата си, двете актриси ще излязат на голям екран с продължението на филма.

Историята на „Шантав петък“ е разказ за майка и дъщеря, които случайно сменят телата си за един ден. Това е адаптация на роман на Мери Роджърс от 1972 година, която е била преработена в кинофилм за първи път през 1976 година с участието на Барбара Харис и Джоди Фостър. През 1995 година филмът е адаптиран за телевизията с участието на Шели Лонг и Габи Хофман.

Но това, което прави „Шантав петък“ култов, е адаптацията на филма през 2003 година с участието на Джейми Лий Къртис и Линдзи Лоън. Този филм е станал култов, тъй като е издържал времето и е станал любим на поколения гледачи. Той печели 160,8 милиона долара в световен мащаб от бюджет от само 20 милиона долара, което го прави един от най-успешните филми на Disney.

Сценарият за продължението на „Шантав петък“ ще бъде написан от Елис Холандър, а продукцията е в ръцете на Disney. Докато филмът все още е в началните стадии на разработка, Линдзи Лоън и Джейми Лий Къртис са готови да се завърнат на големия екран и да изиграят отново ролите си в тази любима история.

Къртис е с първа награда „Оскар“ за филма „Всичко и навсякъде наведнъж“, който беше издаден през 1987 година. Тя е известна още с ролите си в класически филми като „Хелоуин“ и „Лудата нощ на събота“, а също и като активист за правата на животните и за защита на околната среда. Въпреки че сега е на 64 години, тя не се колебае да продължава да работи в индустрията и да се появява на големия екран, като продължава да вдъхновява и да забавлява публиката с изключителните си умения в актьорството.

Линдзи Лоън, от своя страна, стана известна още на млада възраст, благодарение на ролята си в сериала на Disney Channel „Линдзи Магуайър“, а после и в филми като „Опасни момичета“ и „Заразен“. Въпреки че в последните години има проблеми със закона и проблеми с наркотиците, Лоън все още се стреми да продължава кариерата си в индустрията и да се докаже като талантлива актриса.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook