Габриела Донева, дъщеря на служебния премиер Гълъб Донев, е една от младите българи, които са успели да се утвърдят в света. След като завърши университет в Англия, тя работи в кастинг агенция и представя много модели на Седмицата на модата в Милано и Дубай. Но най-голямото й приключение досега е било участието й в коронацията на крал Чарлз III.

На 6-ти септември 2022 г. крал Чарлз III беше официално коронован във Вестминстърското абатство в Лондон. Габриела Донева имаше удоволствието да бъде придружител на министър-председателя на България, който беше специален гост на събитието.

Преди коронацията имаше коктейл в двореца, където Габриела Донева имаше възможността да срещне много известни личности. На следващия ден беше самата коронация. Габриела споделя, че в Кралството беше забранено използването на медии, телефони и фотоапарати по време на събитието.

Най-вълнуващото за Габриела Донева обаче беше да се срещне с цар Симеон и съпругата му Маргарита, които бяха специални гости на новия британски крал. От малка тя си представяла „приказно“ света на българското царско семейство и беше много щастлива, че имаше възможността да ги срещне лично.

Габриела Донева е завършила в Англия, където заминала да учи на 18 години. Тя разказва, че беше много важно за нея да учи в Лондон – град с огромни възможности.
Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook