Семейство Бекъм празнува първата годишнина от сватбата на сина им Бруклин с Никола Пелц и споделя това събитие с феновете си в социалните мрежи. Виктория Бекъм сподели публикация в Инстаграм, където показа щастливата двойка заедно със съпруга си Дейвид, на 47 години. Виктория написа, че е специално да бъдат заедно, за да отпразнуват първата годишнина от сватбата на Бруклин и Никола и добави, че ги обича.

На снимката всички четирима позират заедно, а Бруклин държи торта със снимки, които показват развитието на връзката му с Никола. Двамата се запознават в Палм Бийч, Флорида и Никола е по-голяма от Бруклин с четири години.

Бруклин отбеляза специалния ден с публикация, на която той и съпругата му се целуват насред търговски център. Той написа, че е най-щастливият човек, който може да те нарече своя съпруга и тя е неговото всичко. Бруклин заяви, че е най-големият късметлия на тази земя, че може да се събужда до твоето прекрасно лице всяка сутрин и го завърши с „Обичам те много, много, много“.

След сватбата на Бруклин и Никола започнаха да се коментират слухове, че Виктория и Никола не са в добри отношения. Говореше се, че Виктория не е обръщала внимание на бъдещите младоженци преди големия ден, а по-скоро е била заета с модната си линия. Това е станало повод за дразгите между двете. В интервю за Cosmopolitan обаче, Пелц опроверга слуховете, като обясни, че няма вражда между нея и Виктория.

Пред списание Grazia тя определи Бекъм като „страхотни“ следващо поколение на дизайнери и добави, че често обменят идеи и вдъхновение. Пелц каза, че е много благодарна на Виктория за това, че я научи как да работи усилено и да постига целите си. Тя също така сподели, че е много щастлива, че семейството на Бекъм я прие като своя и че винаги може да разчита на подкрепата им. В края на интервюто тя изрази желание да продължи да се развива в индустрията на модата и да се постигне още много големи успехи.

Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook