Михаела Маринова продължава да се изкачва на върха на музикалната сцена в България и да изненадва своите фенове с нови проекти. Тя е една от най-успешните млади певици в страната, която не спира да се състезава със собствените си успехи. След излизането на втория си албум „До безкрай“, който маркира впечатляваща музикална и лирическа стъпка напред, Михаела представя третия си сингъл от него, озаглавен „Сладка грешка“.

Песента е свежа и зареждаща с енергия, флиртуваща със звученето на 90-те години. Мелодията ѝ е запомняща се, а текстът ѝ е изпълнен с емоция и силни експресии. Видеото към песента е режисирано и заснето от Виктор Милушев, а хореографията е на Тея Радева. В него Михаела се появява заедно с някои от най-добрите професионалисти в България и демонстрира уменията си в танца.

Скоро Михаела ще тръгне на турне в страната, като ще посети градовете Варна, Бургас, Пловдив, Велико Търново и София. Концертите ѝ винаги са изпълнени с емоции и положителна енергия, което я прави една от най-популярните певици на живо в България.

Неотдавна Михаела бе номинирана в категориите „БГ Изпълнителка“, „БГ Песен“ и „БГ Албум“ на Годишните Музикални Награди на в. За нея това е голямо признание за труда и постиженията ѝ в музикалната индустрия. Все по-голямата ѝ популярност и успех на проектите ѝ доказват, че тя е една от най-ярките звезди в музикалния свят на България.

Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook