Принцеса Шарлен от княжество Монако е известна не само с пътуванията си, но и с активния си начин на живот и спортните си постижения. В интервю за „Women’s Health South Africa“ тя споделя, че е много трудно да се придържа към здравословен хранителен режим, когато често пътува по целия свят на кралски събития. Въпреки това, принцесата се опитва да сложи в чинията си по-полезните опции, когато е на такива събития.

Шарлен споделя, че се старае да яде много риба, пресни плодове и зеленчуци. Освен това, тя пие много вода, за да бъде хидратирана, което е много важно за тялото. Принцесата не се ограничава от сладки храни и десерти, но тя отбелязва, че е важно хората да не бъдат твърде строги към себе си.

Шарлен е бивша олимпийска плувкиня и сега прекарва много време на кралски събития. Въпреки това, тя не е голям почитател на фитнеса, но има стегната фигура с добре оформени мускули на ръцете и краката. Принцесата практикува гребане на борд, което е отлично за тонизиране на ръцете и раменете. Тя обича заниманията на открито, като бягане и туристически походи, които я потапят в природата. Принцесата също така обича да кара водно колело, което е забавен начин за трениране на краката.

През 2017 г. Шарлен организира състезанието „Riviera Waterbike Challenge“, в което нейният съпруг принц Алберт и други спортисти се съревноваваха. Шарлен обучаваше деца да плуват, чрез фондацията си, но сега тя тренира, за да поддържа здравето си и да бъде във форма. Тя е активен привърженик на здравословния начин на живот и спортната активност. Шарлен е известна също така и с ангажимента си към защитата на околната среда. През 2006 г. тя създава фондация „Prince Albert II of Monaco Foundation“, която се занимава със защитата на морето, горите и климата. Шарлен е посветена в майчинството и има две деца с принц Алберт – принцеса Жаклин и принц Жак. Тя продължава да изпълнява своите роли като принцеса на Монако и активист, което я прави важна фигура в света на благотворителността и защитата на околната среда.

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook