Филмът, който събира музиканти от две различни музикални сфери – хип-хоп – Боби и Марсо от скандалната банда Murd Boyz и поп-фолк звездата – DJ Дамян в едно, предлага на зрителите дързък и откровен поглед към историята на групата.

Заснет само за 14 дни, през януари, тази година, филмът отвежда зрителите до езика на улицата, за да направи документален разрез на едно изгубено поколение, което търси и намира себе си.
“Този филм може да бъде лош пример или добро предупреждение “, заяви на официалната премиера на филма Божидар Константинов – Бобката.

Марсо и Бобката от известната рап банда играят себе си във филма- история за едно приятелство – приятелството между Боби, Марсо и Георги , което минава през различни етапи и препятствия по пътя им да станат наистина големи рап-звезди.

На DJ Дамян е поверена една от ключовите роли във филма. Известният шоумен се превъплъщава умело в ролята на мафиот с прякор Кокала, за когото се говори, че е замесен в смъртта на бащата на един от полицаите в историята. Ролите на полицаите са поверени на актьорите Цвятко Ценов и Дилян Калчев. Като адвокат на Кокала се изявява актьорът Атанас Михайлов. Участват и познатите от Кино Академия – Наталия Дукова и Лазар Панев.

Продуценти на „Murda Boyz“ са други известни рапъри, познати на родната музикалната сцена като успешния тандем Зипо и Слаш – Христо Христов и Стоян Стоянов, популярни също така и със своята продуцентска компания – „Девил Синема“, реализирала българския игрален филм „Чудовища“ (2022г. с участието на Яна Маринова).

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook