Пеещият поет Папи Ханс е излязъл от мрачен период с три лирични песни, които обещават да са хитове. Премиерата на новата му песен “117” за няколко часа се превърна в хит.

След фурора от албума на Папи Ханс – “12”, и турнето, което препълни зали и клубове из цяла България, Константин Трендафилов (както е името на артиста), изчезна от публичното поле за почти половин година. А в четвъртък пусна нова песен в съвсем нов дух, която в рамките на часове се превърна в най-голямата и споделяна тема в социалните мрежи. С песента “117” (кръстена на част от текста – “От кога не съм те виждал? Минаха ли много дни? Точно 117. Ама кой ли ги брои.), Папи Ханс сложи началото на ново EP (кратък албум) от три песни, които обещават да са в същия лиричен дух. Краткият албум ще се казва “Терапия”.

Защо “Терапия”? Артистът споделя, че е преминал през мрачен период, в който не е откривал щастие в нищо. Но е открил подобрение единствено в това да твори и да описва мрачните си мисли в песни. Днес той изплува от този период и обезглави българската публика, като само 24 часа след пускане на песента “117”, тя е първа в Trending класацията на YouTube. Коментарите са еуфорични – “гениален”, “творецът на нашето време”, “кралят се завърна”, “поетът отново им показа как се пише” и още хиляди.

Периодът преди лятото обещава да е интересен. Докато повечето артисти ще пускат своите проекто-“летни хитове”, Папи ще ни гали сърцата с песни за мрака в сърцетo и ще ни представи своето EP “Терапия“ на живо на 19.05 в София в Once Upon a Тime Biblioteka , 20.05 – Plovdiv Event Center, 26.05 – Senso -Варна. На 27.05 пък ще бъде гост-изпълнител на Годишните музикални награди на БГ радио.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook