Меган Маркъл пропуска коронацията на свекъра си, крал Чарлз Трети, следващия месец в Лондон, за да остане в Калифорния с двойката си деца, Арчи и Лилибет. Това обаче не означава, че няма да има повод за празненство, тъй като четвъртият рожден ден на Арчи съвпада с деня на коронацията.

Херцогът на Съсекс ще присъства на самата церемония в Уестминстърското абатство на 6 май, но херцогинята Меган ще остане у дома с децата си. Приятелят на двойката Омид Скоби потвърждава, че рожденият ден на Арчи е „изиграл фактор за решението на двойката“.

Не е ясно как точно ще отпразнува Меган важното събитие на сина си, но за първия му рожден ден тя сподели видео в помощ на кампанията за набиране на средства за благотворителността „Save The Children“. Тогава тя сама приготви торта с ягоди и сметана, а Хари украси дома им с балони.
Първият рожден ден на Лилибет беше отпразнуван във Frogmore Cottage в Уиндзор, където семейството беше за платинения юбилей на кралицата миналата година. Там те организираха парти с торта, балони, игри и закуски за пикник. Семейството Съсекс беше трогнато от пожеланията за рождения ден на Лилибет и от даренията на хора от цял свят в размер на повече от £80 000 ($100 000) за благотворителната организация „World Central Kitchen“ в чест на дъщеря им.
Помощник на семейство Съсекс беше видян да разтоварва люлка, подобна на тази, която принц Джордж е подарил на Арчи, от частния им самолет в Санта Барбара, която вероятно е подарък от крал Чарлз за Лилибет.
Все пак, без спор е, че Меган Маркъл ще намери креативен начин да отпразнува рождения ден на Арчи в деня на коронацията на Чарлз. Тя е известна със своето ангажиране с хуманитарни причини, така че може да бъдем уверени, че това ще бъде част от нейните планове за празненството.

Въпреки че решението на Меган да не присъства на церемонията може да бъде обект на критики и спекулации, тя има право да вземе собствени решения за себе си и своето семейство. Тя е бивша актриса и навярно знае как да управлява своите ангажименти и лични отговорности.

Накрая, докато Меган ще отпразнува рождения ден на Арчи в САЩ, Хари ще бъде в Обединеното кралство, за да присъства на церемонията по коронясването на баща си, крал Чарлз. Това показва, че семейството Съсекс умее да управлява своите ангажименти и да ги балансира в различни части на света, докато остават свързани и подкрепящи един друг.

Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook