Поп дивата Мария Илиева се присъединява към треньорския състав на „Гласът на България“ за десетия сезон на предаването. Това е много голяма новина за феновете на Мария, които вече ще могат да я видят в ролята на ментор на новите гласове.

Мария Илиева е известна със своя ярък, характерен глас, който я прави един от най-успешните и награждавани български артисти за последните повече от 20 години. Тя е вокален майстор, автор и продуцент и има много хитове в своята дълга музикална кариера.

Само някои от най-успешните песни на Мария Илиева са „Лунен сън“, „Нищо“, „Сама“, „Нека вали“, „Всичко“, „I Like“, Alright (с Любо Киров и „Те“), „Играя стилно“, „Остани тази нощ“, „Крадена любов“ и „Чуваш ли ме“ (с Графа) и много други. Нейният най-нов сингъл „Любов“ е изцяло авторски проект и се радва на много успехи.

Присъединяването на Мария Илиева към треньорския състав на „Гласът на България“ е отличен избор за медията. Тя е зряла, мъдра, успешна и уверена, готова да даде от всичко това на новите гласове, които ще се пробват в музикалната надпревара този сезон.

Десетият сезон на „Гласът на България“ обещава още повече изненади, емоции и обрати във всеки един от етапите. Надпреварата между треньорите и между самите участници ще бъде наистина оспорвана, битките ще са епични, а победата – само една! Победителят ще получи наградата от 50 000 лв. и титлата „глас на България“.

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook