Мария Бакалова и Валери Григоров обявиха на целия свят своето щастие, като показаха част от него на едно от най-големите световни събития – парти в Лос Анжелис. Двамата избраха да позират до голямата бляскава луна, която беше настроена зад тях. Валери и Мария не пропуснаха да споделят момента със своите последователи в социалните мрежи, като постигнаха голяма популярност и бурни реакции от феновете им.

Майка на Валери, шампионката по стрелба Мария Гроздева, не можа да удържи чувствата си и коментира със сърца поста на Мария в Инстаграм. Тя изрази своята подкрепа към двойката и ги нарече „звездичките ми“.
Това не е първи път, в който Мария Гроздева изразява своите пожелания за щастие към сина си и Мария Бакалова, която е известна с ролята си във филма „Борат 2“.

Актрисата продължава да прави успешни кариерни крачки в Холивуд, като се превърна в истинска звезда след участието си във филма на Саша Барон Коен. В последствие, тя беше поканена да участва в някои от най-големите продукции в индустрията, като успя да зарадва своите фенове с невероятните си изпълнения.

Мария Бакалова не пропусна да тагне любимия си дизайнер на интериор, супермодела Миранда Кър, който е известен с невероятните си творения и таланта си да превръща всяко пространство в произведение на изкуството. С тази жест, актрисата показа колко много цени и уважава приятелите си и колко много им държи.
Мария Бакалова и Валери Григоров продължават да бъдат един от най-обсъжданите и любими двойки в света на шоубизнаводството и забавленията. Тяхната любовна история се превърна в мечта за много хора и вдъхновение за тези, които все още търсят своята половинка. Непрекъснато се появяват нови снимки на двойката в социалните мрежи, които предизвикват много коментари и дискусии.

Освен това, двамата продължават да работят усилено по кариерата си, като постигат нови и значими успехи. Валери Григоров е един от най-успешните и известни български певци и композитори, който има на свое име множество популярни песни. Мария Бакалова, от своя страна, има изключителен талант за актьорска игра и усилено работи за развитието на кариерата си в Холивуд.

Със сигурност можем да очакваме още много от тези двама талантливи и амбициозни хора. Те ни доказват, че с любов и усилен труд може да се постигне всичко, което си поставим за цел. И това е една от причините, поради които те са обичани и възхищавани от милиони хора по целия свят.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook