Кристина Агилера е известна с нестандартния си начин на живот, включително и в сексуалния си живот. В сряда изпълнителката на „Stripped“ гостува в епизод на „Call Her Daddy“ и не се страхува да разкрие подробности за него.

Кристина сподели за феновете си най-дивите места, на които е правила секс. Те включват звукозаписно студио и самолет. За последното място изпълнителката каза, че е забавно и че са крили някои неща под одеялото.

Водещата на подкаста Алекс Купър я попита кои са трите ѝ любими сексуални пози, а Кристина отговори, че „зависи от настроението“. Харесвало ѝ се люби под душа, а партньорът й да е зад нея. По думите на изпълнителката на „Your body“ е чудесно човек да „използва въображението си и да проявява творчество с партньора си“.

Кристина вижда сексуалността като нещо специфично и според нея на някой може да не му хареса това, което на друг. Затова е важно да си с партньор, с когото можеш наистина да експериментираш.

Определено певицата е много сексуална и не се срамува да говори открито за това. В подкаста „Call Her Daddy“ тя сподели, че е важно човек да опознае собственото си тяло, за да знае след това какво да поиска от партньора си. Пред Купър Xtina заяви още, че е най-добра в оралния секс. „Наслаждавам му се. Чувала съм, че някои жени не го харесват, но аз не съм от тях, това е възбуждащо.“

По-рано този месец Кристина коментира пред „People“ темата за преодоляване на стигмата около сексуалното здраве. Тя е съосновател и главен съветник на марката „Playground“, която предлага сексуални помощници, книги, играчки и други продукти за насърчаване на здравословен и задоволителен сексуален живот.

Кристина Агилера активно подкрепя инициативи, насочени към преодоляване на стигмата около сексуалността и насърчаване на по-здравословен подход към темата. В интервю за „People“ тя споделя, че смята, че е важно жените да са наясно с това какво искат от своя сексуален живот и да не се срамуват да го говорят открито.

„Трябва да сме свободни да говорим за това, което ни прави щастливи и удовлетворени. Не трябва да има стигма около това. Трябва да се научим да общуваме по-открито за секса, за да можем да постигнем по-здравословен и задоволителен сексуален живот“.

В края на краищата, Кристина Агилера е ярък пример за това, че сексуалността е нещо, което трябва да се практикува с отворен ум и без страхове. Тя подкрепя инициативите за преодоляване на стигмата около сексуалното здраве и призовава всички да се откроят от табутата и да се наслаждават на своя сексуален живот с пълноценност и свобода.
Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook