Българската певица Камелия и съпругът й Цветин са сред хилядите двойки от различни краища на света, които избират да станат родители чрез сурогатно майчинство в Украйна. Макар че този бизнес модел е по-разпространен в много други страни, включително САЩ и Индия, Украйна е една от най-известните дестинации за сурогатно майчинство в Европа.

Независимо от трудностите и рисковете, свързани със сурогатното майчинство, тази практика продължава да бъде популярна в света на съвременните семейства, които не могат да зачнат деца по естествен път. Според подробна информация в интернет, в акта за раждане на детето се вписват имената на получаващите родители.
Камелия и Цветин са сред многото семейства, които се борят да осъществят мечтата си за родителство. В интервюта, давани преди години, Камелия споделяше, че е изгубила три бременности и преживяла много трудни моменти, свързани с тази борба. Сега обаче краят на този дълъг и мъчителен път е край.

Според източник на „Уикенд“, столичният фотограф Костадин Кръстев-Коко е оказал голямо съдействие на Камелия и Цветин по време на техния път към родителството. Самият той заедно с партньора си от същия пол преди 2 години стана родител чрез сурогатно майчинство в Украйна и помогнал и на певицата да осъществи мечтата си.

Камелия сподели радостната вест, че с Цветин се радват на бебе, в публикация в Instagram, която събра над 40 000 харесвания. Това беше изключително приятна изненада за много от нейните последователи в социалните мрежи, които бързо изразиха своите поздравления и пожелания за здраве на бебето и щастливо бъдеще за семейството на Камелия и Цветин. В публикацията тя сподели, че чака момченце и че е много щастлива и вълнуваща за новия етап в живота си като майка. Камелия е известна като една от най-успешните български поп изпълнителки и е печелила множество награди за своята музикална кариера. Нейните хитове са популярни не само в България, но и в други страни на Балканския полуостров. Очаква се, че тя ще продължи да се занимава с музика и след като стане майка, като нейното семейство ще бъде винаги на първо място за нея.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook