ФСБ и Яна Маринова са само част от намесените имена в новата тава
На 22-ри март групата представи клип на песента “Не така” – кавър на емблематичната балада на “ФСБ”, която е специална част от дългоочаквания албум CAUTION.

Промоцията му ще е на специално събитие на 8-ми април от 20.00 часа в Sofia Live Club. Друга от изненадите в него ще е и специална селекция от  музиката към филма „Привличане“ на Яна Маринова.

Освен песните от албума, на събитието ще бъдат представени и нови парчета, едно от които ще зарадва феновете за първи път. Предстои буреносна вечер изпълнена с много мощна енергия и качествен български рок, изненади на сцената и извън сцената, богат мърч,  както и възможност за закупуване на албума.
Рок групата, създадена през 2003, е събрала на едно място безспорните таланти на вокалиста Никола Здравков – вокали; Боби Петров – китари; Иван Йорданов Чери – китари; Георги Георгиев – бас и Алекс Ван Лазаров – барабани. Имат множество изяви на фестивали, клубове и благотворителни концерти. 

През 2011 година песента „Скапана Държава“ влиза във филма „Love.Net“, а през 2018 Торнадо пише голяма част от музиката към филма „ Привличане“. Същата година вокалистът  Никола Здравков става полуфиналист в Гласът на България V сезон.

В албума CAUTION са включени 10 основни парчета и един бонус трак – албумът е 70% на български език и 30% с англоезични парчета, основна част от нашумелия през 2018 филм на Яна Маринова – „Привличане“. 

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook