Незабравимата и емоционална група Metallica отново преобърна музикалния свят с премиерата на заглавната песен от предстоящия си 12-ти студиен албум „72 Seasons“. Групата представи сингъла заедно с официален видеоклип – епично 8-минутно пътешествие, пресъздаващо борбата с гнева и вътрешния мрак.

Музикалната колекция на легендарната група излиза след представянето на епичната песен „If Darkness Had A Son“, определена като „звукова ретроспекция на кариерата на бандата“, „Screaming Suicide“ и мощното първо парче „Lux Æterna“. Новият трак, написан от Hetfield, Ulrich, Hammett, е въплъщение на концепцията зад заглавието на проекта.
Продуцирана от Greg Fidelman, заедно с Hetfield и Ulrich, тавата излиза на музикалния пазар на 14-ти април и е първият нов студиен албум на Metallica след „Hardwired…To Self-Destruct“ от 2016 г.

С нея музикантите за пореден път успяха да се свържат с публиката си от всички краища на света и направиха премиерата още по-специална. В началото на март Metallica отправиха покана към фенове си за глобалната кино премиера на „72 Seasons“. Само за една вечер в четвъртък, 13 април, „72 Seasons“ ще прозвучи единствено за кино публиката по света като всяка една от новите песни ще бъде представена с официален музикален клип и ексклузивни коментари от групата.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook