Изминаха осем години, откакто Камерън Диас взе решението да напусне филмовата индустрия, без да поглежда назад. Верните ѝ почитатели обаче не спряха да таят надеждата, че ще дойде денят, в който тя ще размисли и отново ще застане пред камерата… И ето, че това действително се случи. Преди известно време от Netflix обявиха, че тя ще участва в тяхната продукция „Back in action“, в която ще си партнира заедно с Джейми Фокс. След като новината излезе, мнозина предположиха, че стъпвайки на снимачната площадка, блондинката ще си спомни всички онези причини, накарали я навремето да пожелае да бъде актриса, които ще я убедят да не се оттегля от киното.

Макар мъжът ѝ Бенджи Мадън да твърди, че няма нищо против половинката му да се изявява на големия екран, очевидно времето, през което са били разделени, не му се е понравило.
Двамата се събраха през 2015 година, а скоро след това красавицата заяви, че обръща гръб на професията, направила я една от най-известните жени по света. Въпреки това тя изненада всички, склонявайки да се появи в лентата на режисьора Сет Гордън.

Процесът по осъществяването ѝ обаче наскоро срещна някои проблеми, след като в изблик на гняв Джейми Фокс уволни един изпълнителен продуцент, двама режисьори и личния си шофьор.
От източници Диас е в добри отношения с колегата си и че неговият нервен срив няма нищо общо с решението ѝ завинаги да се махне от бизнеса след този последен проект.

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook