Известното и уважавано семейство, което дълги години пазеше в тайна личния си живот ще участва в тв шоу „Един за друг“,а именно Краси Радков и Станислава.

Освен участници двамата ще се представят като ко-водещи и ще помагат на Емил Чолаков. Те са и единствените влюбени, които ще получат хонорар заради звездния си статут.

Самият комик не отбеляза коментар, а от предаването категорично отказаха да кажат каквото и да било за възнаграждението на участниците и водещите.

Семейството на Радков приело предизвикателството не толкова заради парите, колкото за да осигури изява на Станислава. Блондинката от години се пробва и като водеща, и като актриса, но така и няма сериозен ангажимент. След раждането на сина им Теодор, който е дълго чакано дете, Радкова се посвещава на майчинството. Сега обаче е готова да поеме ново предизвикателство и си търси бъдещи проекти.

„Зрителите не са виждали толкова много любов.
Първото доказателство са звездното семейство, което ще бъде част от новия сезон. Краси и Станислава са живият пример, че силата на чувствата може да устои на времето и житейските обрати. Очаквайте големи изненади, започваме в месеца на любовта“, сподели вече водещият на предаването Емо Чолаков.
Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook