Родните изпълнители подгряват най-големия масов танц до момента
Събитието “Дискотека с Братя Аргирови и Трамвай №5” ще събере в един клуб звездите от 80-те, които “ще върнат своето време” с незабравимо парти, украсено с хитовете на Си Си Кеч , Сабрина, Modern Talking, Bad Boys, Сандра и много други. Гвоздеите на вечерта ще бъдат нашите хора, а от диджейския пулт ще прогласят световните диско легенди на 80-те, с голяма част от които нашите изпълнители са били на една сцена през годините.

Датата е 29-ти април, а мястото е атракционът “Калоянова крепост” в Арбанаси. Зад пулта ще застанат 3-ма DJ Emo, DJ Кармен и DJ Венелин Готев. Нашите хора ще се появят на сцената както с вечни хитове като “Усмивката”, “Тя”, “Eмилия”, “Модерни времена”, “До вчера”, “Момиче за двама”, “Силвия”, “Точно в 5”, “От понеделник няма шега”, “Пролетна умора”.

Подобна дискотека не е имало от години у нас и целта е да се раздвижи целия огромен дансинг и да няма и един присъстващ, който да не танцува. Планира се най-големият масов танц през последните години у нас, събиращ на дансинга повече от 500 души едновременно, които да не спират да се движат в диско ритъм до края на дискотеката.

За още по-автентична атмосфера и настроение ще има дрескод с атрактивна диско прическа и блинк тоалет.

Концепцията е купонът да не спира цяла вечер, присъстващите да се върнат към младежките си години, влюбените към първата любов, а приятелите към купоните от онова време.

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook