PostBalkanTon зареждатмузикалното настроение до края на януари. Първата българскакавърсуингбандае готова да пусне в ротация всички песни от едноименния си албум, събрали вечни български хитове в суинг вариант.

След „Цвят лилав“ и „Шоколад“ PostBalkanTon (Алекс Нушев, Светослав Миланов, Иван Ценов, Нин Сю и Зария Кантарджиева)излъчват една много специална, по собствените им думи, песен. „С подкрепата на НФК, в социалните ни мрежи и YouTube вече може да видите третият сингъл от албума-„Остани“ на незабравимата Паша Христова”- разкрива нежният вокал на бандата. Зария Кантарджиева споделя, че лично за нея това е най-въздействащата песен от осемте евъргрийна в тавата. „Музиката е впечатляваща, а текстът-съвършен. Макар, че това е добре позната песен, аз я преоткрих в последните години и си мисля, че наистина е важно кога и в какъв момент слушаш определена песен. Понякога трябва да имаш повече житейски опит, за да осъзнаешскритите моменти… Особено, ако си преживял нещата, за които се говори в текста.“

Именно заради силните послания или може би точно заради това „Остани“ звучи повече като блус, като музика за душата, а не толкова като суинг. От коментарите в социалните мрежи и реакцията на публиката по време на „лайв“ участията на PostBalkanTon личи, че групата има вече своите твърди фенове, като аудиторията расте всеки ден. Пир за меломаните ще е и следващия плануван ход- песента „Вярвам в теб“, която успя да върне на мода силните текстове през 90-те.

„Дори хора, които по принцип не харесват джаз или не слушат този тип музика, споделят, че песните в „PostBalkanTon” много им допадат.“- разказва Зария. Групата печели одобрението и на някои от създателите на оригиналните песни, активни в социалните мрежи. Първа своето виртуално „сърце“ оставя Ирина Флорин, след като суинг варианта на „Цвят лилав“ избухва в YouTube.

Но колкото и да е силно внушението на музиката, за успеха на групата вина има и шестият член на PostBalkanTon- стайлингът. Всеки един от тоалетите на Зария Кантарджиева е внимателно избиран от дизайнеркатаЙоана Иванова, която живее и работи в Милано. Впечатляващо е отношението на Йоана към детайла и начинът по който всяка една рокля подсказва темата на песента. Зария открива уникалния стил на Йоана Иванова в бутика й в България и решава да й пише. Това е достатъчно, за да може изпълнител и стилист „да се усетят“ и да създадат фантастични визии, към всеки един от проектите.

Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook