След две годишна почивка и много кратни думи за разпадане на тандема Pavell & Venci Venc обявиха старт с нов проект в своят житейски път. По-време на отсъствие Венци стана баща за втори път, Павел изгради студио и излезе с няколко самостоятелни парчета, но и за двамата общата им работа и създаването на музика заедно продължи да бъде център. И резултатите започнаха да се трупат – над 10 нови проекта, първият от които носи заглавието „Ако ти липсвам“.

Музиката и аранжиментът на „Ако ти липсвам“ са на Павел, а текстът е със споделено авторство между двамата. Песента е смесица от романтичен модерен саунд и типичните за дуото честни рими.

Сингълът излиза заедно със стилно музикално видео, режисирано от фотографското студио „Albumite” и заснето Кристиан Русев, и Иван Тодоров. За него изпълнителите получават специална подкрепа от най-успешния зад граница български бранд за ъндърграунд луксозна мода DEMOBAZA. Именно моделите от капсулната колекция на DEMOBAZA създадена като официален мърчандайз за филмовата продукция „Дюн“ стават един от главните герои във визуализацията.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook