Съвсем скоро се очаква на малкия екран да стартират новите епизоди на най-романтичното предаване, излъчвано някога у нас, разказващо историята на един мъж, опитващ се да открие истинската любов сред десетки жени, желаещи да покорят сърцето му, героите от първия му сезон все още държат интереса на зрителите. Александра Гърдева, която бе определяна като сигурна фаворитка за победа, докато не взе решението доброволно да напусне формата малко преди неговия финал.

Тя бе сред най-обсъжданите претендентки за обичта на бившия професионален спортист, най-вече заради конфликтите, в които изпадаше с останалите участнички, опитващи се да го съблазнят. След като напусна снимачната площадка на риалитито, освен като психолог, практикуващ хипнотерапия, брюнетката, живяла шест години във Франция и още толкова в Испания, започна да се изявява като инфлуенсър, при това доста успешно. Тя има над сто и двадесет хиляди последователи в Instagram често виждат как промотира на страницата си различни продукти, което навярно ѝ носи повече приходи от професията ѝ, иначе надали всяка втора нейна публикация би била обвързана с реклама.

Наскоро Алекс сподели в социалните мрежи нещо различно като разкри нещо любопитно, съкровено и лично, с което привлече внимание към себе си. Пред фотографския обектив позира с непознат юмъж за когото признава, че е неин брат. От думите ѝ става ясно обаче, че доскоро дори самата тя не е знаела за неговото съществуване.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook