Певицата Михаела Филева изпраща 2022 година с номер 1 хит по излъчвания, успешно турне и зашеметяващ дебют в главната роля в мюзикъла „Парижката Света Богородица”. Само преди две седмици талантливата изпълнителка представи видеото на „Обсебен“, първият ѝ музикален проект в партньорство с румънската Глобъл Рекърдс. Текстът е на български, като негови автори са Михаела и Ангел Проданов.

„Обсебен“ е песен, която харесваш и запомняш от първото слушане. Звученето ѝ ни връща към 80-те години на миналия век, което е актуално отново както в музиката, така и в модата. Закачливият ритъм е вдъхновение за текста на песента, който с намигане представя темата за егоизма във взаимоотношенията и вълнува повечето от нас. Основната тема улавя и режисьорът Крис Захариев. Той създава свежо видео с участието на талантливия актьор Калоян Стойчев, танцьорите от RiO Crew и три страхотни дами – Славена Вътова, Александра Богданска и Ивелина Чоева.

В края на годината, когато е времето за равносметка на постигнатото, в свое интервю Михаела Филева споделя, че 2022 е била истинско предизвикателство за нея. За първи път се гмурка в дълбоките води на мюзикъла – започва с участие в „Уестсайдска история“ в зала България и стига до успешното превъплъщение в ролята на Есмералда в „Парижката Света Богородица“ в Стара Загора. Певицата и феновете ѝ си устройват емоционална среща по време на националното ѝ турне, а черешката на тортата е „Обсебен“.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook