Рут Колева издава „This Christmas“. Класиката на Дони Хатауей е първото празнично заглавие за гласовита изпълнителка. Шеметната красавица реши да подари на феновете си собствена версия на класиката “This Christmas’. Коледното парче ще е приоритет за териториите на Warner Music Group в Източна и Южна Европа и ще бъде маркетирано с мащабни кампании.

Когато, през 1970 г., Дони Хатауей композира „This Christmas“, той се надява, че песента ще стане любима поне сред афроамериканската общност.  Американският изпълнител не предполага, че тази коледна песен ще се превърне в световен хит и ще бъде част от всеки празничен саундтрак.
Заживяла собствен хитов живот „This Christmas” намира и най-талантливия си посланик в България. Давайки заявка за съкровени, музикални мигове, Рут Колева придава своеобразен модерен облик на коледната класика, прегръщайки неостаряващата сила на празничната мелодия.

Трупата, която работи по проекта е повече от впечатляващ. „This Christmas” е аранжирана от великолепния Антони Дончев, а в аудиото и видеото Рут е подкрепена от Биг бенда на Българското национално радио. Като диригент на бенда и безспорен джаз корифей, Антони Дончев виртуозно съчетава нежната грация в гласа на Колева със силата в звука на джазмените. Формацията придава уникален международен облик на винтидж суинга, превръщайки “This Christmas” в песен създадена, за да стопли сърцето.
Песента ни напомня, че винаги може да отделим време, за любимите хора, да се съберем заедно и да се насладим на музиката и коледния дух.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook