Скандална ситуация с изгорените пари се създаде по време на снимките на новото видео “Пазете си децата“ на Зипо и Слаш. Един от участниците в клипа запали в кадър банкноти от 1000 лева в специална сцена, част от идеята и концепцията на видеото към песента. Видимо непълнолетно момиче скъса няколко банкноти в клипа.

Новото видео към парчето „Пазете си децата“ е по идея на Слаш. Текстът е на Слаш, Зипо и Авера, музиката е на PEZ Beats, визията е дело на Христо Христов (Зипо), който е режисьор на клипа. Миксът и мастерингът са напарвани от Роби Николов. Видеото към „Пазете си децата“ е заснето за два дни, в Стара Загора.

Парите са основен мотив и движеща сила в реалния живот. Те са новата морална норма. В клипа се горят 100-левки, хвърлят се нависоко и късат пред камерата с цел привличане на вниманието към посланията, които искат да внушат създателите на „Пазете си децата“:

„Държавата няма желанието и не може да опази децата на България, затова всеки трябва да го прави единично. „Опазването“ е от пороците, които заливат обществото, включително, но не само наркотици и хазарт“, разказват рапърите.

„Израсналите“ на улицата, рапърите, схемаджиите и т.н., не са истинските виновници.

Те са продукт на средата си. Децата вече не са точно деца. Наркотиците са лесно достъпни и са новото „яко“, но винаги водят до незавиден край. Хазартът е завладял обществото и го разяжда“, убедени са момчетата от известния рап дует.
Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook