Дует EXPOSE заснеха зашеметяваща визия към песента „This love will last forever”. Англоезичната балада им донесе „гран при“ от най-авторитетния музикален конкурс в Северна Македония-„Охридски трубадури“. Българските артисти победиха над 15 държави, изпълнявайки „This love will last forever”. Хитът е по музика на северно македонския композитор Григор Копров и Иван Йорданов – Чери, а текстът на английски език е на Цвети от EXPOSE.

Преди дни премиера направи и видеото на песента, но с български текст. Клипът е на режисьора Добромир Николов, а зад гърба на артистите, като арт директор отново застава Тодор Бърганов. Екипът изказва специални благодарности на Национален фонд “Култура”.  


 
Песента излиза на роден език със заглавието „Тя е с нас“. Текстът е на Ивайло Вълчев, който неподражаемо описва любовта, като онази леко провокативна, но нежна и много красива героиня, която всеки копнее да има в сърцето си. Ивайло Вълчев споделя, че за думите в песента е провокиран от личната история на EXPOSE и от нестандартния им поглед върху живота.

С двуезичната версия на един от най-успешните си проекти EXPOSE загатват, че работят усилено по нови идеи, които със сигурност ще разбунят духовете.
Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook