Вече се установи кои са шестимата финалисти на “Гласът на България”сезон 9.
Жаклин Таракчи, Соня Михайлова, Десислава Латинова, Калоян Николов, Виктор Стамболов и Александър Петров ще се представят на финала, на 4 декември 2022 год. по BTV.

Жаклин Таракчи e от отбора на DARA, Соня Михайлова и Александър Петров са от отбора на Галена, Десислава Латинова е от отбора на Иван Лечев, Калоян Николов и Виктор Стамболов са от отбора на Любо Киров.При сериозна конкуренция от изключителни, емоционални изпълнения, шестимата артисти успяха да грабнат сърцата на зрителите и заслужено ще пеят в най-очаквания епизод за сезона.

Финалистите вече репетират за предстоящото грандиозно шоу. Всеки от тях е готов и ще даде всичко от себе си, за да грабне титлата „глас на България“ и наградата от 50 000 лева.

По време на големия грандиозен финал всичко отново ще бъде в ръцете на зрителите, които чрез sms гласуване ще определят победителя в деветия сезон.

Финалът и този път ще предложи неповторимо, емоционално изживяване не само за всички в залата и пред екраните, а и за всички онлайн потребители. Те ще могат да проследят развръзката на сезона на 4 декември от 20:00 часа.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook