Една от най-популярните изпълнителки в поп фолк жанра, чиято кариера продължава да блести почти три десетилетия е Глория. С времето тя постепенно се е научила как майсторски да избягва ярките им светлини, съумявайки да запази от тях онези събития от своето битие, които предпочита да задържи за себе си.
Поне докато сама не прецени, че е назрял моментът, в който да ги изкара от сенките, за да ги изложи на показ, като по този начин да задоволи всеобщото любопитство.

Напоследък профилите на певицата в социалните мрежи изобилстват от публикации, промотиращи клипа към новата ѝ песен, носеща заглавието „Кадифе“, който официално излезе преди около седмица.
Причината за това е романтичният жест, който е запечатан на нея. Изображението е направено в студиото, където са заснети част от кадрите на видеото към сингъла на Глория, а на него мускулест мъж ѝ поднася голям букет от червени рози, като е приковал в нея поглед, изпълнен с нежност, докато тя е обърнала своя към обектива, увековечаващ трогателната сцена. Всъщност, ако господинът бе моделът, участващ във визуалната реализация на „Кадифе“, то надали някой изобщо щеше да обърне внимание на въпросната фотография, само че той не е този, който партнира на брюнетката в нея.
Нещо повече, един от първите коментари, появил се под поста, бе написан от Азис, който определи двамата за красива двойка, а думите му наведоха всички на мисълта, че непознатият е новата половинка на колежката му.
Изпълнителката на „Крепост“ все още не е потвърдила официално слуховете, че е заедно с мъжа от снимката, чието име всъщност е Добромир Добрев. Доказателство за отношенията им обаче се счита факта, че близкият приятел на Глория – гримьорът Борислав Соколов – Бони, сподели като 24-часова история в личния си профил същия кадър, поставяйки под него емотикон във формата на сърце, намеквайки, че двамата действително имат чувства един към друг. Освен това преди известно време Добрев, който е по-млад от Глория, тъй като все още не е навършил 40 г., бе коментирал друга нейна публикация в социалната мрежа, като последвалият огровор от нея бе целувка.

Досега майката на Симона Загорова бе показвала само два пъти своите партньори – Илия Загоров и Йордан Джермански. Сега предстои да разберем дали Добромир Добрев наистина е откраднал сърцето ѝ, а ако го е сторил, това най-вероятно се е случило в Гърция, където и двамата обичат често да ходят.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook