Tri O Five се завръщат в своя уникален, оригинален състав. Десислав Иванов/Desso/, Антони Рикев /WahTony/, Илин Гривишки /Dj ilko/ и Майкъл Флеминг /aka Lexus/- са готови отново да поставят в центъра на клубния живот типичното си грууви звучене и фънкът като начин на живот.

Групата се завръща към активна музикална дейност след 8 годишна пауза. „Дълго време обмисляхме намерението си да възродим Tri O Five в пълния си оригинален състав-споделя Антони Рикев- Всъщност изолацията по време на пандемия сякаш даде мотор на тази голяма стъпка. Основният ни мотив да продължаваме да правим това което обичаме е, разбира се, музиката. Показваме удоволствието и любовта към живота чрез нея.“

„След период на житейско преосмисляне и порастване решихме да се съберем, но далеч не за сметка на личните ни ангажименти и собствени страсти-добавя Десислав Иванов- Аз се занимавам с мениджмънт, Майкъл-с актьорство, Илко е активен DJ, Тони работи върху собствени проекти и с различни артисти, като Белослава например.“

Чисто събитийно Tri O Five се качиха отново на сцената на 11.11. 2022, за да оформят музикалния стил на вечерта, в специално парти за Once Upon a Time Biblioteka. Мейнстрийм завръщането се случва с “Dr. Ferguson”-стартовият сингъл на култовата група.

Да се запознаем с Dr. Ferguson:
Момчетата определят новия сингъл на групата като: „един страхотен трак, със специално внимание към музиката, като олицетворение на заряда, който изпитваме от самата нея“.
Първоначално „Dr. Ferguson“ се появява в много сурова форма и предизвиква Tri O Five да започнат работа по проекта. Белослава, с която Тони Рикев работи от дълго време, чува песента и се включва с необходимия вокален щрих, за да достигне „Dr Ferguson“ съвършен финален вид.
Текстът на песента е на Майкъл Флеминг; музика -Tri O Five; аранжимент -Тони Рикев. Проектът е създаден с подкрепата на НФК.

„Dr Ferguson“ е стартов сингъл към голямото завръщане на Tri O Five. В предстоящите месеци се очаква да излязат още „305 идеи“, които да бъдат облечени в звук, визия и стил в уникален музикален размах.
Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook