На много хора им се налага в края на ноември да свеждат разходите си до минимум, опитвайки се да спестят достатъчно, за да посрещнат подобаващо предстоящите коледни празници. За мнозина екзотичната ваканция преди началото на последния месец от годината звучи като неосъществима мечта, но за звездите, натрупали значително състояние във времето, това е съвсем реална възможност.
Броени дни преди да пристигне у нас за големия си концерт в зала „Арена София“ Цеца Величкович и своето семейство си позволиха да поглезят сетивата си, заменяйки студените улици на Белград с лазурните брегове на Малдивите.

Залагайки на възможно най-доброто, което дестинацията може да предложи, те са отседнали в любимия пет звезден комплекс на певицата – „Sun Siyam Iruveli Premium All Inclusive“.
Половината от възхитителните вили на луксозния хотел са разположени върху горещия пясък на атола Даалу, докато другите се издигат над тюркоазените води на Лакадивско море. Всяка от тях разполага с голяма веранда, на която гостите могат да отдъхват на спокойствие върху шезлонг, работейки върху слънчевия си загар с коктейл или книга в ръка. В случай че температурите станат непоносимо високи за вкуса им, те могат да се възползват от възможността да се разхладят в частния плувен басейн, с който всяка от постройките разполага.

Пренасяйки почитателите си със себе си на островната държава, макар и просто виртуално, наскоро изпълнителката на хита „Kukavica“ сподели в социалната мрежа поредица от публикации, направени на мястото, което определи като неин личен рай.
Последваха няколко изображения на малкия Желко, който в посланията си към тях Цеца нарече „Живот мой“. В единия пост момчето позира в басейна към наетата от тях вила, като към него баба му издаде причината за пътуването им с родителите му Велко и Богдана, която е втората годишнина от тяхната сватба, състояла се в най-големия храм-паметник на Сърбия – „Св. Сава“, през ноември 2019 година. Макар последният от кадрите, разкриващи почивката им, да е отпреди два дни, по всяка вероятност Кралицата на балканската музика вече е напуснала тропическата си приказка, отправяйки се към България, понеже още утре трябва да зарадва почитателите си с появата си на сцената в „Арена София“.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook