Iron Maiden планират световно турне през 2023 г. Датите са вече определени.
С участието на Брус Дикинсън и компания ще изпълнят песни от последния албум на метъл титаните „Senjutsu“, бижуто от 1986 г. „Somewhere In Time“, както и всички класики.

След появата на последния им албум „Senjutsu“ обновиха настоящото турне Legacy of the Beast Tour, като откриха шоуто с първите 3 песни от него, на сцената на Японския дворец.

По- време на турнето ще се представят нови и стари парчета. Ще накарат феновете отново да настръхнат.
През годините имаха много желания от феновете си за много от песните да ги чуят, така че сега ще ги изсвирят, плюс, разбира се, няколко други. Със сигурност публиката ще остане впечатлена. Удоволствие ще бъде да изсвирят някои от по-епичните парчета от Senjutsu.

Идната година ще бъде вълнуваща за стари и нови фенове и са с очакване да видят отново всички в Обединеното кралство, Ирландия и из Европа.

Мениджърът им, Род Смолууд, заяви: „Тази комбинация от двата албума според нас е много вълнуваща. Знаем, че феновете искат да чуят тези епични парчета от Senjutsu за първи път на живо и смятаме, че като го комбинираме с емблематичен албум като Somewhere In Time, това ще направи турнето наистина специално“.
Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook