Новото парче и видеото към него на Йо (Йоана Неделева) е вече факт с актуална премиера в YouTube. То се казва „Бум, бум, чао“ и е заснето от талантливите Христо Христов, които е и режисьор на клипа, Радослав Делчев и Даян Николов (Frame Rate Studio). Музикалният проект, втори за изпълнителката, е продуциран от рап-тандема Зипо и Слаш и самата идея за визуалната концепция е изцяло тяхна. 
Йоана Неделева – Йо се занимава с музика от 18 години. Завършила е музикално училище с народно пеене, но решава да смени стила и да се предизвика с нещо малко по-непознато. В работата й на педагог – логопед, музиката много й помага.
Текстът на забавно-скандалната песен „Бум, бум, чао“ е дело на Стоян Стоянов (Слаш),който според Йо умее да пише така, че тя самата да почувства текста близо до себе си и да го усети като свой.
Първото парче на Йо се казва „Чувам лъжите ти“ и отново е продуцирано от Зипо и Слаш.
„Най-трудното нещо в процеса на създаването на парчето бе да вляза в друга роля, да не съм аз- това весело и мило момиче, а да бъда ядосана и дива, каквато е героинята ми в клипа. И другото трудно нещо беше излизането извън зоната ми на комфорт що се отнася до музикалния стил на песента“, споделя Йоана Неделева.
Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook